top of page

Finalitzant el procés d’assajos de 99%

Després de tres setmanes d’assajos mostrem el punt en què ens trobem fent tres assajos oberts a l’espai d’assaig del Teatre Akadèmia. Aquests últims dies de mes han estat intensos per a tot l’equip artístic, el català i el luxemburguès. Juntament amb la directora Anne Simon i l’actriu Claire Thill que ja porten dies aquí, han vingut l’Emre Sevindik per a la creació de l’espai sonor, va estar amb nosaltres els primers dies laChristiane Rausch (amb qui ja tenim ganes de retrobar-nos al gener a Luxemburg), ha vingut també la Jill Christophe, cap de producció, etc. I La Meritxell Morera (construcció de les màscares), la Paula Bosch (creació de vídeo), en Joan Grané (il·luminador) i l‘Aleix Marín(fotògraf),… també estan treballant per aquest espectacle.

Estem molt contents de la gent que ens està venint a veure als assajos oberts ja que ens ajuden molt amb la seva presència i opinions.

També aquests dies hem estat gravant el tràiler de l’obra de la mà d’ Adrià Espí i el seu equip. Ha estat una festa! I a més han col·laborat com a actors en Lluís Olivé i la Laura Regàs.

I enmig de tota aquesta moguda vam tenir la roda de premsa d’estrena de temporada al Teatre Akadèmia. On al mes de febrer estrenarem l’obra després d’haver-la estrenat a Luxemburg.


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page