top of page

Busquem participants (projecte Playing a part)

BUSQUEM PARTICIPANTS per un taller GRATUÏT d’escriptura teatral a Barcelona Aquest taller es centra en el llenguatge parlat i escrit. Com que els participants provenen de diferents països europeus, el plurilingüisme i els reptes de la comunicació en una societat multilingüe estarà al cor del taller. La idea no és només observar com el llenguatge crea barreres entre les diferents cultures, sinó també com la comunicació pot tenir lloc malgrat les diferències d’idioma. El més destacat del taller serà una sessió d’escriptura que permetrà als participants escriure històries que després podran ser interpretades per actors professionals.

PERFIL per Participar: Persones amb interès pel teatre, però que no són professionals. Persones aturades o subocupades. Persones que no tenen cap títol universitari o estudis superiors.

PER PARTICIPAR cal completar i enviar el formulari de sol·licitud de participació (podeu descarregar-lo a: https://enjolit.wordpress.com/?attachment_id=1480) juntament amb una carta de motivació a enjolit@hotmail.com amb el títol “Taller Grundtvig + el teu nom”. Teniu temps fins al 28/07/2014.


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page