top of page

Pròxim espectacle de la companyia


Avui el Tantarantana ha presentat nova temporada. I Teatre de l’Enjòlit no hi ha faltat pas. Si nois, preparem nou espectacle!

“La tercera producció és Si no ens paguen, no paguem, una adaptació que el propi Dario Fo ha fet de la seva obra Aquí no paga ni Déu!.Quan la va escriure, a mitjans dels 70, Itàlia estava en plena efervescència. Ara, donada la nova actualitat, Dario ha volgut fer-ne una reformulació, una nova mirada. Vaig pensar que era tan d’avui, que l’havíem de fer, explica Carles Fernández Giua”

Teatre de l’enjòlit i La Conquesta del Pol Sud preparan nou espectacle, la readaptació de “Aquí no paga ni Déu”, feta pel mateix Dario Fo.

És una coproducció amb Teatre de l’Enjòlit i La Conquesta del Pol Sud. Després de l’èxit deCorrüptia, el director Carles Fernández Giua i els actors de Teatre de l’Enjòlit (Albert Alemany, Elies Barberà, Jenny Beacraft, Arnau Marin i Marta Montiel) teniem ganes de seguir treballant junts. En Carles traduïrà l’obra i juntament amb l’Elies Barberà farà l’adaptació


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page