top of page

Comença la Gira Valenciana

Ja és primavera, i a Teatre de l’Enjòlit hem començat la gira de “Corrüptia” pel País Valencià. El passat dijous 7 d’Abril vam estar a Ontinyent, el dissabte 9 d’Abril a Oliva i el diumenge 10 d’Abril a Ondara.

I això només és el principi perquè el proper divendres 15 d’Abril estarem a Sueca i el diumenge 17 d’Abril a Bocairent. Després d’aquestes dates deixarem temporalment les terres valencianes i ens encaminem cap a Mallorca.

I després.... tremola Mallorca!

Del 28 d’Abril a l’1 de Maig estarem al Teatre del Mar de Palma de Mallorca. I quan tornem de Palma de Mallorca tornarem a reprendre la nostra gira valenciana a llocs com Burjassot, Gandia, Elx…

Com podeu veure ens fa especial il.lusió realitzar aquesta gira pel País Valencià per diferents motius: Primer de tot perquè aquí, “Corrüptia”, ens la van prohibir, després perquè aquí la gent té una especial identificació amb l’obra (tot i que no sabem per què), també perquè el mes Maig és època d’eleccions al País Valencià i l’ambient està calentet i finalment perquè estem molt orgullosos que “Corrüptia”segueixi tenint vida als escenaris i nosaltres tenim la satisfacció de continuar-la representant.


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page