top of page

L’Ajuntament de Xàtiva ens nega “Corrüptia” al Gran Teatre

El proper dissabte 11 de desembre, a través de la promotora cultural Ulleye, teníem tancada una actuació al Gran Teatre de Xàtiva. Però poc abans d’anar-hi ens informa l’Ajuntament de Xàtiva, l’alcalde del qual és també el president de la Diputació de València, Alfonso Rus (PP), queens nega l’actuació al Gran Teatre. El regidor d’Educació i Teatre de Xàtiva, Ramon Vila, va fer marxa enrere en enterar-se del contingut de l’obra.

Els fets

El 25 de Novembre rebem un comunicat on se’ns informa que l’Ajuntament denega el local atès que aquell mateix dia hi havia previst un assaig d’una companyia de dansa resident a Xàtiva. El director del teatre ens havia assignat verbalment la data de l’11 de desembre i després, ens demana una sinopsi de l’obra. Quan va rebre-la, i després que el director del teatre consultés amb el regidor, ens informa de la inconveniència de programar aquest tipus d’obra en època de presentació de comissions falleres. Finalment, la regidoria ens posa l’excusa de l’assaig de la companyia de dansa.

Des de Teatre de l’Enjòlit estem absolutament sorpresos amb aquesta actitud i no dubtem que estem davant d’un cas flagrant de censura. Parlar sobre corrupció política no està ben vist al País Valencià. De què tenen por els polítics?

Afortunadament, a través de Ulleye, aconseguirem actuar al País Valencià, concretament al Teatre Goya de l’Olleria el mateix dia 11 de desembre a les 23h i el diumenge 12 de desembre a les 12h.

Per això, fem una crida a tots els que pogueu venir a veure l’estrena de “Corrüptia” al País Valencià.


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page