top of page

2ª Jornada de Portes Obertes

El passat dissabte vam celebrar la 2ª jornada de portes obertes al nostre local de Portal Nou. Va ser una sessió molt interessant on vam parlar sobre com són els personatges de Corrüptia, la introducció del material audiovisual, l’espai escènic i el vestuari.

Primer de tot Josep Lluís Fitó, autor de l’obra Corrüptia, ens va explicar com es va gestar l’obra i quines van ser les fonts per parlar sobre la corrupció política.

Després l’escenògrafa Lluna Albert va parlar sobre la manera com havia concebut l’escenografia a partir del món que recrea Josep Lluís Fitó en el seu text. A través dels seus dibuixos vam veure com es pot recrear un despatx presidencial que alhora es transforma en presó, discoteca, sala de conferències o Les Corts. I finalment en Joan Sánchez ens va parlar de tot el suport audiovisual de l’obra.

La part audiovisual ocupa una part molt important a Corrüptia, a través de les imatges podem veure què els hi passa als personatges i quins són els seus somnis i les seves misèries alhora que dóna un toc televisiu al conjunt.

Només queda una jornada per finalitzar aquestes sessions, que tindrà lloc el properdissabte 30 a les 21h, on podreu veure com el director treballa algunes parts de l’obra.

No us la perdeu!


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page