top of page

Enjòlit i la corrupció: assajant el proper espectacle.

Ja portem una setmana i mitja assajant elproper projecte d’Enjòlit. Tot un descobriment les ments d’aquests personatges, lluny de nosaltres i per això molt atractius. Figures de metall atrevides i ambicioses. Negre, negríssim fons que deixa escletxes per a tots els matisos imaginables: d’infant, de carnívor afamat, de somniador, de principiant, …

Per iniciar aquest nou projecte tenim ganes de parlar sobre la corrupció, un tema de candent actualitat. Però més concretament volem parlar sobre la corrupció política.

Si en el nostre anterior espectacle: “En la primavera perpètua” parlàvem del món que ens envolta des de diferents punts de vista (la mona d’un zoo, un ciclista mort, desastres naturals…), ara seguim en la mateixa línia però ho volem focalitzar en el tèrbol món de lesintrigues polítiques. I ho volem explicar des de la farsa, rient-nos dels mecanismes de poder i de tota aquella gent que fa el que sigui per aferrar-se als qui manen.

És cert que l’actualitat ens dóna molts referents on aferrar-nos, només cal obrir un diari per veure múltiples exemples que ens serveix la societat. Per això estem ultimant un nou text que de ben segur que arrencarà algun somriure i alhora contribuirà, des de la nostra modesta visió, a retratar aquest món tan complex i a la vegada tan fascinant.


Posts Anterior
Posts Recents
Trobar per Tags
Arxiu
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page